slusaonica01
livestream01

Kondza 1Nakon uspješnog nastupa u mjestu Mandre na otoku Pagu Zorica Kondža, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i dobitnica brojnih nagrada, nastupit će u srijedu, 14. kolovoza u Ražancu. Početak koncerta je u 22 sata.
Biti će to večer ispunjenu nezaboravnom glazbom i zabavom, pružajući priliku posjetiteljima da uživaju u svima poznatim ljubavnim pjesmama s okusom mediterana.


Posjetitelji će imati priliku uživati u mnogim hitovima iz njene bogate karijere,kao što su “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Vrijeme ljubavi”, “Zarobljena”, “Đelozija”, “Do posljednjeg daha” duet za koji je dobila prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu 1994.
Koncert se održava u organizaciji Turističke zajednice općine Ražanac, koja poziva sve zainteresirane da dođu i budu dio ovog nezaboravnog događaja.
Ulaz na koncert je besplatan.

Elvis Šmit / Radio Pag

Kondza-najava
Kondza-7
Kondza-6
Kondza-5
Kondza-4
Kondza-3
Kondza-1

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK