slusaonica01
livestream01

vetreani 2 kolo

Utakmicom lige veterana 23/24 na igralištu Julovica završen je paški nogometni vikend.
Veterani NK Paga u 5. kolu su ugostili ekipu NK Sabunjara. Već u prvoj minuti NK Sabunjar poveo je pogotkom Kresovića. Veterani NK Paga ne posustaju već igraju napadački i u 62 minuti Nikola Radan na asistenciju Marina Fabijanića poravnava rezultat na konačnih 1:1.


U nedjelju Tići NŠK-a Pag su bili domaćini vodećem NK Arbanasi. Počeli su dobro i u 5. minuti pogotkom Nike Rumore su poveli. Pogotkom Živkovića u 8 minuti NK Arbanasi izjednačuju i nakon toga dominiraju utakmicom. Sa 5 pogodaka Živković je najučinkovitiji strijelac utakmice koja je završila rezultatom 1:8.
U subotu Papaline su u svom drugom kolu gostovali na igralištu Bagat gdje im je domaćin bio HNK Zadar. Papaline NK Paga odigrale su hrabru utakmicu, uz poništen gol i netaknutu vlastitu mrežu kući su se vratili sa jednim bodom.
Utakmice mlađih pionira i pionira odgođene su zbog lošeg vremena koje je nastupilo za vikend te će svoje nove termine doznati naknadno.

Radio Pag/Elvis Šmit Ilustracija FB NK Pag

vetreani 2 kolo

papaline 2 kolo

tići 2 kolo

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK