slusaonica01
livestream01

Cro race

Portugalski biciklist Gabriel Dantas Iuri Leitao iz ekipe Caja Rural pobjednik je druge etape biciklističke utrke Cro Race. S vremenom 2h 39'16'' Leitao je završnom sprintu bio brži od pobjednika prve etape Talijana Elie Vivianija, koji je zadržao ukupno vodstvo. Trećeplasirani druge etape Cro Rece vožene u dužini od 114.5 kilometara od Biograda na Moru do Novalje na Pagu bio je Alexander Kristoff. To je ujedno i vodeći trojac nakon prve dvije etape.

Ovogodišnje, 8. izdanje, Cro Race utrke po prvi put ima cilj na jednom od otoka, što upisuje otok Pag i grad Novalju u povijest utrke.

Treća etapa biciklističke utrke Cro Race starta u 13:00 sati u Otočcu i vozi se do Opatije, u dužini od 133.5 km. Utrka završava 6. etapom, od Samobora do Zagreba u nedjelju 1. listopada.

Radio Pag/Elvis Šmit

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK