slusaonica01
livestream01

Orada kup

Nakon nekoliko godina pauze u nedjelju 1. listopada održan je Kup Marka Čepula. Usprkos jakom burinu 9 brodica isplovilo je prema planu. Natjecalo se 18 takmičara podijeljenih u 9 ekipa. Lovilo se do 13 sati, a zatim se pristupilo vaganju ulova.


Pobjednici ovogodišnjeg kupa i nositelji prijelaznog pehara su Ivo Maržić i Jakov Maržić (ŠRD Orada - Pag) s ulovljenih 5.242 kg. Drugo mjesto osvojili su Ivan Golac i Mile Rukavina (KŠRM Bura - Karlobag) s ulovljenih 4.774 kg.Treće mjesto Marin Budanović (ŠRD Orada - Pag) i Igor Lakić (ŠRD Zubatac - Zadar) s ulovljenih 4.644.
Iz uprave ŠRD Orade zahvaljuju svim sudionicima ovog natjecanja, članovima ŠRD Sipa -Kolan, KŠRM Bura - Karlobag, ŠRD Zubatac - Zadar te članovima ŠRD Orada Pag i sponzoru ACI marini Šimuni.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto:ŠRD Orada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK