slusaonica01
livestream01

for

Odbojkaški klub Fortuna utakmicama na domaćem terenu započeo je natjecateljsku sezonu. Ovog vikenda odigrali su prve utakmice Međužupanijskog natjecanja za mlađe kadetkinje 2023/2024 i III. Odbojkaške lige za žene protiv OK Mladost 2000 iz Knina. Usprkos borbenosti domaćina gosti se vraćaju kući sa svih 6 bodova.

Iz uprave Kluba poručuju: “Iznimno smo ponosni na naše odbojkašice te na žar i borbenost koju pokazuju na terenu. Nažalost rezultat nije bio na našoj strani ali to nas neće obeshrabrit. Sezona je tek počela i mi se tek zagrijavamo. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje odbojke da nas poprate.”

Elvis Šmit/Radio Pag

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK