slusaonica01
livestream01

IMG 0937

Proteklog vikenda na na terenima ŠRC Višnjik odigrana je Zimska liga 2024., nogometno natjecanje za dječake 2012.godišta, i djevojčice rođene 2011.godine, koje organizira Nogometni savez Zadarske županije tijekom prvenstvene stanke.

 

Natjecalo se 15 ekipa među kojima i NK Pag, koji je nastupio u skupini B zajedno sa NK Abeceda Sporta, NK Sabunjar i NSK Nova Zora. Sa osvojenih 6 bodova NK Pag završio je drugi u skupini i izborio prolaz u četvrtfinale.

Rezultati skupine B: 1.kolo: Abeceda sporta – Nova zora 3:0 (bb), Pag – Sabunjar 7:1 (Dino Ramović 3, Niko Komadina 2, Josip Brkljača 2); 2.kolo: Nova zora – Sabunjar 2:1 (Franko Kelava, Duje Baus – Ante Nemarić), Abeceda sporta – Pag 4:0 (Mijat Brčić 2, Roko Odžaković 2); 3.kolo: Abeceda sporta – Sabunjar 4:0 (Mijat Brčić 2, Roko Odžaković 2), Pag – Nova zora 1:0 (Dino Ramović).

U subotu, 24. veljače, mladi igrači NK Paga putuju u Zadar na četvrtfinalni ogled s NK Bibinje, koji se igra u 9 sati na igralištu ŠC Višnjik.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK