slusaonica01
livestream01

NK 1 kolo

Počela je nogometna proljetna polusezona. Nogometni Klub Pag, čiji igrači su raspoređeni u 4 dobne kategorije, u proljetnoj polusezoni odigrat će 49 službenih utakmica. Proljetnu polusezonu u subotu na domaćem terenu otvorili su papaline u susretu sa NK Velebitom. Iako su dva puta vodili golovima Ivana Pavelića susret je završio neriješeno rezultatom 3.3. Mlađi pioniri bili su u gostima NK Škabrnji i zahvaljujući pogotku Dina Ramovića kući se vratili s tri boda.

U nedjelju su tići igrali u gostima u Turnju protiv ekipe NK Abeceda sporta i pogotkom Nike Komadine u 27. minuti utakmice osvojili 3 boda. Stariji pioniri su u prvom kolu bili slobodni.

Elvis Šmit / Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK