slusaonica01
livestream01

 STK Dalmatinac Pag

STK Dalmatinac iz Paga postao je prvak 2. Hrvatske stolnoteniske lige za sezonu 2023./24., a Mate Kurilić, igrač STK Dalmatinac, proglašen je najboljim igračem lige. Posljednje kolo 2. Hrvatske stolnoteniske lige odigrano je u Sinju. Igrači STK Dalmatinac Danijel Buljanović, Antonio Kurilić i Mate Kurilić ostvarili su odličan uspjeh i postali su prvaci sezone 2023./24., a Mate Kurilić proglašen je najboljim igračem lige.

U vrlo jakoj konkurenciji od 16 ekipa, u završnici su igrači STK Dalmatinac Pag pobijedili dosadašnjeg i višestrukog prvaka STK Sinj rezultatom 4:3 i tako su osvojili titulu prvaka lige. O tom velikom uspjehu u upravi kluba su rekli: "Odigrali smo puno dobrih mečeva na gostovanjima u Dubrovniku, Splitu, Sinju, Zadru i nije bilo nimalo lako igrati protiv iskusnih ekipa Libertasa, Uranije, Splita, Sinja, ali smo ipak uspjeli i trofej smo donijeli u Pag. Hvala svima koji pomažu rad našeg kluba, a pogotovo našim trenerima Ivanu Vidolinu, Davoru Karloviću i Dušanu Bariću."

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK