slusaonica01
livestream01

IMG 4496

Marija Tičić i Matija Čemeljić, članovi Veslačkog kluba Pag postigli su velik uspjeh na regati u obalnom veslanju. U tri discipline osvojili su medalje, dvije srebrne i jednu brončanu. Naime, u subotu je, u organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, Veslačkog saveza Dalmacije i Veslačkog kluba Pag održana regata u obalnom veslanju PAG OPEN.

Ova atraktivna veslačka utrka po prvi puta je održana u gradu Pagu i okupila je natjecatelje iz nekoliko veslačkih klubova iz Hrvatske. Veslalo se na kratkoj udaljenosti od 250 metara do okretne bove. Veslačice i veslači natjecali su se po dobnim kategorijama i disciplinama, a u svim utrkama, uključujući i finala, natjecali su se u dvije trake koje su bile identične u udaljenostima i rasporedu. Početak i završetak utrke bio je na plaži Prosika.

Josip Portada/RadioPag   Foto:VK Pag

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK