slusaonica01
livestream01

Rijeka 39 mladji juniori

Proteklog vikenda se u Rijeci održao 39.Kup grada Rijeke, stolnoteniski turnir u organizaciji STŠK Srdoči. Nakon prošlogodišnje rekordne posjećenosti 38. izdanja turnira na kojem je nastupio 251 igrač i igračica u 8 mlađe uzrasnih kategorija organizatori su turnir preseliti iz školske dvorane na Srdočima u veću dvoranu u Matuljima.


Na turniru izvrstan rezultat je postigao mladi pažanin Mate Kurilić, stolnotenisač zadarskog kluba Donat. U kategoriji mlađi juniori stigao je do finala i osvojio srebrno odličje. U kategoriji juniori stiga je do polufinala i zauzeo treće mjesto.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto: HSTS

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK