slusaonica01
livestream01

1. kolo veterani

Veterani NK Paga su u prvom kolu nove sezone Lige Veterana gostovali kod Nove Zore u Sv. Filip i Jakovu.

 

Veterani NK Paga ulaze u utakmicu kao favoriti što dokazuju u 5. minuti kad su poveli pogotkom Mladen Čavića, a Marin Miletić i Tomislav Crljenko u 26. i 47. minuti povećali su vodstvo NK Paga. Domaćin golom Brkljače u 51. minuti smanjuje razliku, ali Miletić i Crljenko ponovo pogađaju protivničku mrežu za konačnih 1:5.
Ovu sezonu na teren se vrača i seniorska ekipa NK Paga. U tijeku su pripreme za novu sezonu, a seniori na čelu s trenerom Batkoskim marljivo rade i treniraju iščekujući početak prvenstva koje će otvoriti s NOŠK-om iz Novigrada u gostima.
Preostali članovi 2. ŽNL Zadarske su Sv. Mihovil (Sutomišćica), Debeljak, Arbanasi (Zadar), Vrčevo (Raštane Gornje i Glavica), Zemunik te Podgradina.
Početak prvenstva je predviđen za 21. rujna, a do tada će seniori uz pripremne treninge odraditi i prijateljske susrete o kojima ćemo vas izvjestiti.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK