slusaonica01
livestream01

Radio Pag Davor Fabijanic

Zamjenik gradonačelnika Grada Paga Davor Fabijanić je i predsjednik Veslačkog kluba Pag. U razgovoru za Radio Pag, Davor Fabijanić je svim građanima Grada i otoka Paga poželio sretnu Novu godinu i govorio o radu Veslačkog kluba Pag.


"Jako sam zadovoljan radom Veslačkog kluba Pag koji je pokrenuo aktivnosti koje imaju značenje za cijeli otok Pag. Prošle godine organizirana je druga Međunarodna veslačka regata "Osmerci na Pagu" Zrće-Pag, što je posebno značajno jer to natjecanje povezuje dvije jedinice lokalne samauprave, Grad Novalju i Grad Pag, a ujedno pokazuje kako je plaža Zrće pogodna i za sportske aktivnosti. Također, imali smo i finale Hrvatskog veslačkog kupa na kojem su sudjelovao velik broj veslača iz cijele Hrvatske. U organizaciji ovih natjecanja posebno se angažirao Branko Markota, dopredsjednik Veslačkog kluba Pag kojem na tome treba zahvaliti. Ponosni smo što smo za vrijeme tih natjecanja u Pagu imali i posebnog gosta, olimpijca Damira Martina."
Davor Fabijanić je rekao kako će Veslački klub Pag nastaviti na popularizaciji veslanja i okupljanju mladih, kao i na organizaciji novih sporstkih natjecanja koja pridonose popularizaciji Grada i otoka Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK