slusaonica01
livestream01

Radio Pag JVP ugovori

Potpisani su Ugovori o radu s djelatnicima Ustanove JVP Pag koja je započela s radom 1. siječnja 2020. godine. Ugovore je sa 17 zaposlenih djelatnika JVP Pag, u ime Ustanove JVP Pag, potpisao Jure Orlić, v. d. ravnatelja.


Na potpisivanju su bili prisutni Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga i Davor Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Grada Paga te Miljenko Badurina, predstavnik Općine Kolan. Djelatnici JVP Pag izvjestili su osnivače o stečenom znanju na edukacijama na kojima sudjeluju, a koja će biti završene do kraja lipnja 2020. godine. Razmijenili su informacije i iskustvo s održanih edukacija u Karlovcu, Rijeci i Splitu.
Javna vatrogasna postrojba Pag registrirana je kao javna ustanova 15. studenoga 2019. godine na Trgovačkom sudu u Zadru temeljem potpisanog Sporazuma i Odluke o osnivanju ustanove od 3. rujna 2019. godine i Rješenja Hrvatske vatrogasne zajednice, Glavnog vatrogasnog zapovjednika RH od 27. kolovoza 2019. godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK