slusaonica01
livestream01

 Radio Pag hotel Olea Novalja

Kako bi se izbalansirale različite vrste turizma, Grad Novalja je donio mjere kojima je cilj potaknuti gradnju visokokvalitetnih hotela.

Promjenom Prostornog plana uređenja Grada Novalje, donesena je regulativa koja propisuje da hoteli koji će se graditi na području Grada Novalje moraju imati najmanje 4 zvjezdice. Uz to, Grad Novalja pomaže investitorima koji ulažu u izgradnju hotela, među ostalim i na način što je komunalni doprinos za hotele spušten na simboličnih 12 kuna po kubnom metru. Istovremeno, za apartmane je komunalni doprinos povećan na 139 kuna po kubnom metru.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK