slusaonica01
livestream01

Vrtić

U Dječjem vrtiću Paški mališani Pag osmišljen je online program s ciljem nastavka rada s roditeljima, korisnicima Dječjeg vrtića Paški mališani Pag, i njihovom djecom. U programu će sudjelovati stručni tim dječjeg vrtića koji će za roditelje i djecu pripremati različite materijale.


Uz sve što se na stranicama vrtića bude objavljivalo roditelji će dobiti i potrebne upute i smjernice. Za sva pitanja, komentare, povratne informacije, kao i pohvale da su uspješno riješili zadane zadatke ili uživali u igri sa svojim mališanima, roditeljima je na raspolaganju e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Osmišljen je i program pripreme za školu kako bi se predškolci nastavili pripremati za važan korak koji ih uskoro čeka, polazak u školu. Zadaci za predškolce bit će objavljivani petkom, a povratna informacija od roditelja se očekuje do četvrtka koji slijedi. Svaki riješeni zadatak donosi 3 zvjezdice, a kad se predškolci opet okupe u vrtiću, odgojiteljice će provjeriti tko je koliko zvjezdica prikupio.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK