slusaonica01
livestream01

Radio Pag svetkovina Duhova

Kako je Radio Pag izvijestio paški župnik don Gašpar Dodić, u nedjelju je svetkovina DUHOVA – PEDESETNICA,– ujedno i završetak svibanjske pobožnosti.
"Prilika je, dragi vjernici, da na kraju svibnja zahvalimo dragoj Gospi od Staroga grada za milosti i za sva uslišanja koja smo po Njezinu zagovoru dobili od Boga, posebno u ovo vrijeme Korona pandemije što smo ostali živi i zdravi. Pored redovite Mise u 10:30 sati u Zbornoj crkvi, imat ćemo večernju sv. Misu u Starome gradu u 18:00 sati, pola sata prije svibanjska pobožnost. U radosti i zahvali dođimo i zajedno s Marijom Majkom Božjom proslavimo Trojedinoga Boga," rekao je don Gašpar Dodić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK