slusaonica01
livestream01

Radio Pag Prosika

Prema podacima Hrvatske turističke zajednice, do sada ostvareni rezultati na području cijele Hrvatske premašuju prvotne procjene.

U Hrvatskoj trenutno boravi oko 670.000 turista. Najviše ih boravi u Istri, na Kvarneru, Zadarskoj te Splitsko-dalmatinskoj županiji. Veći turistički promet najprije se počeo realizirati s tržišta Slovenije, a potom i s ostalih tržišta iz okruženja kao što su Njemačka, Austrija, Češka, Poljska i Mađarska. U ovom razdoblju očekuje se intenzivniji promet i s tržišta Velike Britanije te skandinavskih tržišta. Na početku špice turističke sezone, na području Grada Paga broj dolazaka turista i broj noćenja i dalje se zadržava na razini od oko 50 posto u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Od stranih turista, najviše je Slovenaca, Nijemaca, Čeha i Slovaka. Najviše turista boravi u kampu "Šimuni", a ostali borave u obiteljskom smještaju.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK