slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Sajam HOP Zadar

U Zadru je održan 3. Sajam Hrvatskog otočnog proizvoda na kojem su, među ostalima, sudjelovali izlagači iz Paga i Novalje.

Sajam je organizirala Udruga Poslovni Klaster Hrvatski otočni proizvod, a održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU Republike, Zadarske županije, Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Zadra, Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga. Partner sajma bio je otok Pag. Kao i ostali izlagači, i izlagači s otoka Paga na sajmu su se predstavili s proizvodima koji nose oznaku Hrvatski otočni proizvod. Na sajmu su, s otoka Paga, sudjelovali Paška sirana d.d., Solana Pag d.d., Benediktinski samostan sv. Margarite, Srednja škola Bartula Kašića-učenička zadruga Slani škoj, Društvo paških čipkarica Frane Budak, Ljiljana Festini i OPG Vidas iz Novalje. Na sajmu je učiteljica paške čipke Jasna Magaš, ujedno i predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga, pokazala način izrade paške čipke. Cilj organizacije sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, ostanak stanovništva na otocima te brendiranje proizvoda oznakom HOP.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK