slusaonica01
livestream01

IMG 3509

Prema izvješću Stožera civilne zaštite Zadarske županije, na području Grada Paga nema evidentiranih koji bi bili pozitivni na korona virus ili oboljeli od COVID-a19. Prema izvješću, bilo je deset oboljelih osoba koje su ozdravile.

Na području Zadarske županije, aktivni nadzor provodi se nad 802 osobe, a istekao je za 6375 stanovnika. Od početka epidemije na području Zadarske županije oboljelo je 490 osoba, ozdravilo ih je 314 , preminule su 4 osobe. U Općoj bolnici u Zadru je dana 2. rujna ukupno hospitalizirano 18 bolesnika oboljelih od COVID-19, 15 bolesnika je na COVID 1 odjelu, te 3 bolesnika u COVID JIL-u , od kojih jedan na respiratoru. Od ponedjeljka, 7. rujna 2020. godine ponovno se aktivira izdvojena "COVID-19 ambulanta" u djelatnosti opće obiteljske medicine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK