slusaonica01
livestream01
  • image

 Radio Pag Miskovici turnir

Malo mjesto Miškovići, na južnom dijelu otoka Paga, zasjalo je punim humanitarnim sjajem za djevojčicu Enu Škodu i njeno liječenje.

Humanitarni malonogometni turnir, organiziran kako bi se prikupila sredstva za Enino daljnje liječenje, okupio je cijelo mjesto i brojne duge stanovnike otoka Paga. Podršku djevojčici Eni i humanitarnom turniru došao je pružiti i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a u akciju prikupljanja sredstava uključili su se brojni donatori iz cijele Hrvatske. Na turniru je održana i aukcija potpisanih dresova i lopti hrvatske reprezentacije i klubova, a organizirana je i tombola s vrijednim nagradama.
Nastupilo je 26 ekipa, a prvo mjesto je osvojio Steed Malbranque iz Kaštela, dok su drugo i treće mjesto pripali ekipama iz Škabrnje i Kolana. Djevojčici Eni je nakon dugotrajne borbe s neurofibromatozom dijagnosticiran i tumor na mozgu.

Radio-Pag---Miskovici-turnir
ENASKODA1

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK