slusaonica01
livestream01

Radio Pag Radovi na plazi Prosika

Na plaži Prosika u Pagu počeli su radovi uređenja. Projektno rješenje obuhvaća izgradnju objekta sa sanitarnim čvorovima za muškarce i žene, izradu betonskih ležaljki za sunčanje, nabavu, dopremu i ugradnju tuševa sa solarnim panelima i žetonjerama na kovanice, montažne kabine za presvlačenje i suncobrane.


Za uređenje plaže Prosika, kroz Program razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini, ugovoreno je izvršenje cijele investicije u iznosu od 775.000 kuna s PDV-om, sa 40% udjela sufinanciranja Ministarstva turizma u iznosu od 310.000 kuna, dok će ostatak iznosa od 60 % sredstava financirati Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.
"Grad Pag je planirao započeti radove uređenja plaže Prosika prije početka turističke sezone 2020., ali smo zbog pandemije COVID-19 i nedostatka vremena iste odlučili odraditi sada, kad je sezona na kraju. Uređenjem plaže građani i posjetitelji dobit će nove sadržaje i infrastrukturu te će se poboljšati higijensko-tehnički uvjeti i bolja komunalna opremljenost plaže Prosika. Ovim projektom, nakon dugo godina, uredit će se plaža i podignuti kvaliteta turističke ponude na zadovoljstvo turista i lokalnog stanovništva u Gradu Pagu. Radove izvodi tvrtka Pag 2 u suradnji s nekoliko gradskih obrtnika i poduzetnika te se isti planiraju završiti u roku od mjesec dana, a najkasnije do kraja godine," rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK