slusaonica01
livestream01

Radio Pag Uredenje klupa

Djelatnici gradske tvrtke Pag 2 rade na uređenju drvenih klupa koje su tijekom ljeta bile postavljene u parku na Goliji i na drugim područjima grada Paga.

Klupe će se očistiti i obojati i nakon toga postaviti na mjestima na kojima su se nalazila. Posljednjih dana, u organizaciji Grada Paga, klupe su postavljene na lukobranu na Mandraču, uz šetalište sa sjeverne strane Mandrača, u parku na Goliji i u Starom gradu. Tijekom ljeta klupe su gotovo cijelog dana bile zauzete, a koristili su ih i domaći i turisti. Ovog ljeta klupe su se koristile više nego prijašnjih godina, što se može povezati i s korona krizom. Naime, mnogi su izbjegavali odlazak na mjesta s velikim brojem ljudi, a klupe u parku i na mjestima uz šetnice bile su idealne za odmor ili za druženja s manjim brojem ljudi.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK