slusaonica01
livestream01

Radio Pag UPU plaze Zrce

Uskoro bi se trebalo znati kakva je, u smislu budućeg prostornog uređenja i namjene prostora, budućnost plaže Zrće, jedne od najpoznatijih plaža na svijetu.

Naime, u Novalji je počela javna rasprava o Prijedlogu UPU-a plaže Zrće s turističkim punktom T4 koja će trajati do 19. studenoga ove godine. Za trajanja javne rasprave, u prostorijama Grada Novalje, na Trgu dr. Franje Tuđmana 1., radnim danom od 8.00 do 13.00 sati, osiguran je javni uvid u Prijedlog UPU-a plaže Zrće s turističkim punktom T4. Prijedlog Plana bit će dostupan i na službenim mrežnim stranicama Grada Novalje. Javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a plaže Zrće s turističkim punktom T4 održat će se u utorak, 3. studenoga s početkom u 12.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novalje. Prijedlozi i primjedbe na Prijedlog UPU-a plaže Zrće s turističkim punktom T4 mogu se davati do zaključivanja javne rasprave, 19. studenog. Sudionici u javnoj raspravi imaju pravo pristupa na javni uvid Prijedloga UPU-a plaže Zrće s turističkim punktom T4, imaju pravo postavljati pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje, davati prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja i upućivati nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe u roku određenom u objavi o javnoj raspravi.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK