slusaonica01
livestream01
  • calc

Radio Pag gradonacelnik Paga Ante Fabijanic

Zbog loše epidemiološke slike u Gradu Pagu, Stožer civilne zaštite Grada Paga donio je odluku o privremenom zatvaranju Srednje škole „Bartula Kašića”, Osnovne škole „Jurja Dalmatinca” i Dječjeg vrtića „Paški mališani”.


"Epidemiološka slika je proteklih mjeseci u Gradu Pagu bila na zavidnom nivou, nismo imali evidentiranih niti pozitivnih osoba na COVID-19. Nažalost, situacija se promijenila te smo zbog neodgovornih pojedinaca koji se nisu pridržavali mjera i preporuka Stožera civilne zaštite bili prisiljeni poduzeti ove mjere, zatvoriti vrtić i škole u naredna dva tjedna kako bi se spriječilo daljnje širenje pandemije. Za to vrijeme škole će organizirati rad i nastavu na daljinu, a dječji vrtić parcijalni rad te rad od kuće. Također, do kraja mjeseca, zatvoriti će se i sva dječja igrališta, javne površine rekreativnog i sportskog sadržaja. Ovim putem molimo sve naše sugrađane za razumijevanje i strpljenje te još jednom apeliramo da ovu epidemiološku situaciju shvate ozbiljno te da se pridržavaju svih uputa, mjera i preporuka Stožera civilne zaštite," rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK