slusaonica01
livestream01

Radio Pag Radovi na Domu kulture Medium

Počeli su radovi na uređenju Doma kulture u Pagu. Između Grada Paga i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU potpisan je ugovor o sufinanciranju sanacije krovišta Doma kulture, a potpisnici Ugovora su ministar Marko Pavić u ime Ministarstva i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić u ime Grada Paga. Prema Ugovoru vrijednost radova je 644. 000 kuna.


"Krov na Domu kulture je u jako lošem stanju, na nekim mjestima i prokišnjava, tako da je to nužan zahvat," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "To je prvi korak u uređenju Doma kulture, jer namjeravamo provesti i radove na saniranju unutarnjeg dijela Doma kulture."
Uredit će se i fasada Doma kulture, a nakon toga će se za sredstva EU nominirati popravak pozornice, promjena stolica, postavljanje klima uređaja i spuštanje stropa.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK