slusaonica01
livestream01

Radio Pag Plaza Prosika

Kako je rekla Danijela Mihalić Đurica, direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Francuskoj, u udarnom terminu na francuskoj državnoj televizijskoj postaji France 5 emitirana je putopisna emisija „Echappées belles“ („Prekrasna utočišta“), koja je bila posvećena Hrvatskoj kao turističkom odredištu, a ovog puta u emisiji su predstavljeni Istra i otoci Pag i Cres, kao područja izuzetnih prirodnih ljepota i bogate kulturne baštine, uz naglasak na gastronomski potencijal i gostoprimstvo.

U emisiji je prikazana priča o nepoznatim ili manje poznatim činjenicama o životu i običajima lokalnog stanovništva. Emisiju prati više od 1,5 milijuna gledatelja, a pozitivne promotivni efekti očekuju se u trenutku ponovnog pokretanja prodaje i rezervacija. Naime, brojni Francuzi su, uslijed epidemioloških okolnosti, ove godine u znatno većem broju odmor proveli kod kuće zbog čega se očekuje kako će iduće turističke sezone najviše putovati u bliska, dostupna i sigurna turistička odredišta, i tu bi Hrvatska trebala zauzeti jednu od vodećih pozicija na francuskom tržištu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK