slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Fabijanic

Nakon objave priopćenje Daria Graša, predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao: Kao gradonačelnik sam dužan surađivati s predsjednikom Gradskog vijeća u skladu sa zakonom i gradskim aktima i to i radim.

S predsjednikom Gradskog vijeća Dario Grašom sam imao sastanak, ali na tom sastanku nije se razgovaralo o predaji bilo kakve dokumentacije Grada. To što on govori u svojem priopćenju je politiziranje i stvaranje problema tamo gdje ga nema. Kada se radi o dokumentima Grada, predsjednik Vijeća dobro zna da postoje dokumenti koji su javni i oni su uvijek dostupni svakome tko na njih po zakonu ima pravo. Znači, dostupni su i predsjedniku Vijeća. Ne znam zašto je sada potrebno ovo politiziranje jer najvažnije je normalno funkcioniranje Grada. Ni ja, ni moji suradnici, ne bavimo se politiziranjem. Nemamo vremena za politiziranje i političke igre jer se bavimo projektima i programima i to svakog dana. Smatram da trebamo raditi u skladu sa zakonom i svaki sa svojim ovlastima, a ostavimo se politikanstva koje našem Gradu neće donijeti ništa dobroga. Bilo bi bolje da se predsjednik Vijeća bavi projektima i programima, da to predlaže i o tome govori, a ne o ovakvim stvarima koje nemaju veze ni s istinom niti s onim što je našem Gradu i našim građanima potrebno.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK