slusaonica01
livestream01

Radio Pag Radovi na izgradnji rotora

Gradska uprava Grada Paga obavještava građane da uskoro kreću radovi na izgradnji rotora na raskrižju državne ceste DC 206 i lokalne ceste L63006 (Put Staroga Grada), a zbog radova uvest će se privremena regulacija prometa.
"U narednim danima kreću radovi na izgradnji rotora te ovim putem obavještavamo građane da prate službenu stranicu Grada Paga te sredstva javnog priopćavanja gdje ćemo uskoro objaviti informacije vezane za privremenu prometnu regulaciju na tom dijelu grada.

Radovi će potrajati do ljeta pa unaprijed molimo građane za razumijevanje i strpljenje te da koriste zaobilaznu cestu i poštuju privremenu regulaciju prometa koja će uskoro biti na snazi," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK