slusaonica01
livestream01

Radio Pag Popravljene makadamske ceste

Dvije atraktivne biciklističke staze, makadamske ceste od Paga do Košljuna i od Paga do Gorice, u cijelosti su sanirane. Poslove na sanaciji organizirao je Grad Pag, a radove su izvele Županijske ceste. Uz to što su makadamske ceste Pag-Košljun i Pag-Gorica biciklističke staze, posljednjih godina postale su i šetnice.

 

„Ovaj projekt smo pokrenuli kako bi te dvije ceste bile spremne za predsezonu kada se nadamo dolasku prvih turista, a na Pagu su vrlo često prvi turisti upravo biciklisti. To su vrlo lijepe biciklističke staze, ali te ceste koriste i mnogi šetači i ovčari koji uz te ceste imaju pašnjake i zbog toga ih je bilo potrebno popraviti i urediti,” rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK