slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Fabijanic

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić reagirao je na peticiju građana s područja Golije koji se protive postavljanju kioska kod autobusnog stajališta i na najavu Daria Graša, predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga, kako će se o kiosku na Goliji raspravljati na sjednici Gradskog vijeća Grada Paga.


"Predsjednik Gradskog vijeća želi raspravu o tome što nije u njegovoj nadležnosti niti u nadležnosti Gradskog vijeća," rekao je gradonačelnik Fabijanić. "Veselilo bi me da su oni koji su uzurpirali površine na području Golije plaćaju ono što godinama ne plaćaju. Neka predsjednik Vijeća i to stavi kao točku dnevnog reda. Imao je mandat i nije poduzeo ništa da naplati i osigura punjenje gradskog proračuna. Tim osobama koje su potpisale peticiju ne smetaju nikakvi objekti kada su na privatnom zemljištu, a neki su i na njihovom, a kada je u pitanju gradsko zemljište i interes za Grad, onda im smeta. Nevjerojatno je da im smeta što učenici nakon toliko godina trebaju dobiti sanitarne čvorove kod autobusnog stajališta, ali sanitarni čvorovi će se sigurno postaviti. Razumijem da je predizborna kampanja, ali ipak ne treba sve koristiti za to. Ovo što radimo je u interesu Grada Paga i ne bi trebalo biti povezano s kampanjom."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK