slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kraj hladnog razdoblja

Približavanjem kraja mjeseca veljače, na otoku Pagu završava razdoblje koje je, prema višedesetljetnom prosjeku, najhladnije u godini. To razdoblje traje od sredine siječnja do sredine veljače.

U tom razdoblju proteklih godina bilo je najviše dana s temperaturama zraka ispod nule, a prosjek dnevne temperature zraka iznosio je 5,7 stupnjeva. Pored toga, to razdoblje bilo je uglavnom suho, vedro i s višednevnim bonacama. U dosadašnjem tijeku zime prosječne dnevne temperature zraka bile su i do 9 stupnjeva iznad prosjeka, a osobito je iznad prosjeka bila vlažnost zraka i količina oborina. Samo je u tri dana zabilježena temperatura zraka ispod nule, a broj dana s burom bio je znatno manji u odnosu na prosjek.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK