slusaonica01
livestream01

Radio Pag Radovi na Lokunji

Na Lokunji u Pagu počeli su radovi na uređenju parkirališta koje će se nalaziti uz budući Sportski centar. Parkiralište i Sportski centar rade se na zemljištu na kojem se nekada nalazio klub Olympico i koje je godinama bilo predmet sudskog spora. Priča je konačno završena i Grad Pag se uknjižio kao vlasnik i posjednik na tom zemljištu. Na Lokunju su dopremljene sadnice stabala koja će se posaditi kako bi, kada razviju krošnje, stvarale hladovinu za vozila koja će na tom mjestu biti parkirana. Na budućem parkiralištu već je izravnan teren i postavljaju se rubnjaci, a napravit će se i poseban prolaz za bicikliste.


"Nakon što se Grad Pag uknjižio kao vlasnik zemljišta, mogli smo krenuti s našim planom, a to je uređenje sportskog centra i parkiralište," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "U sklopu sportskog centra bit će igralište za nogomet, košarku i odbojku, poseban zatvoreni prostor u kojem će biti biciklistički centar i još neki drugi sadržaji i parkiralište. Cijeli taj prostor želimo urediti kako bi bio i u funkciji, ali i uređen na način koji odgovara tom dijelu našeg grada jer je malo dalje već uređen "Latino" i parkiralište i želimo sve to uklopiti u jednu cjelinu. Prosika će dobiti izgled kakav zaslužuje, a Sportski centar bit će na raspolaganju prije svega mladima, ali i djeci za bavljenje raznim sportovima, a bit će na raspolaganje i turistima biciklistima."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK