slusaonica01
livestream01

Radio Pag Uredenje trznice u Pagu

Područje Blato u Pagu, dio koji graniči s Macelom i Državnom cestom D-106, uskoro će poprimiti bitno drugačiji izgled. Prema planu paške gradske uprave, na tom području, koje se u Pagu uobičajeno naziva "Kod Vikice", uredit će se gradska tržnica i to će biti početak cjelovitog uređenja tog područja.


"Imali smo problema sa zemljištem jer je dio nasipavan i vodio se kao more i to je trebalo srediti kako bi se počelo s planom uređenja," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "Na gradskoj tržnici su predviđena i dva mjesta za pokretne ribarnice."
Nedostatak gradske tržnice u Pagu se jako osjeća, osobito tijekom ljeta. Prošle godine tržnica je uređena na Lokunji, kod Kuglane. No, na tom mjestu nije saživjela i pokazala se potreba za uređenjem nove tržnice.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK