slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sa sjednice Gradskog vijeca Grada Paga

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je izdao priopćenje za javnost u kojem navodi:
"Želim reći da je 24. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga koju je sazvao predsjednik Vijeća za 30. ožujak bila predizborni trik. Pojasnit ću zbog čega. Vlada Republike Hrvatske u četvrtak raspušta gradska i općinska vijeća.

Predsjednik vijeća je znao za to i da se sjednica nema kada nastaviti. Znači, on je lagao kada je vijećnicima i građanima rekao da će se sjednica nastaviti. Ta sjednica mu je trebala samo zbog predizborne kampanje. On voli govoriti da se brine o statutu, zakonu i proceduri. Međutim, ništa to njemu nije važno. Njemu su važni samo izbori. On je na sjednici rekao da ja omalovažavam Gradsko vijeće, a iz onoga što je napravio svima je jasno tko omalovažava Gradsko vijeće. To radi predsjednik vijeća. Znači, prvi čovjek Gradskog vijeća koristi svoje pravo sazivanja Vijeća u predizborne svrhe. Što se tiče suradnje između mene kao gradonačelnika i predsjednika Vijeća, o tome sam već javno govorio. Ponovit ću samo to da predsjednik Vijeća može dobiti sve dokumente u okviru zakona i Statuta Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK