slusaonica01
livestream01

Bozidar Longin zupan

Drugi krug izbora za župana Zadarske županije održat će se 30. svibnja i tom prigodom je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić pozvao sve koji su glasali za njega i za pobjedničku koaliciju u Pagu da svojim glasom i izlaskom na izbore podrže kandidata za župana Božidara Longina.


" Pozivam sve da izađu na izbore u drugom krugu i da podrže Božidara Longina, jer sa Zadarskom županijom imamo dobre odnose i posebno sa gospodinom Longinom smo puno toga napravili i imamo puno planova. Odnosi između Zadarske županije i Grada Paga su jako dobri i Županija i Grad Pag mogu uspješno surađivati na raznim projektima što je u interesu i Grada Paga i svih stanovnika Grada Paga kao i u interesu Zadarske županije. Zbog toga smatram da treba ostati taj kontinuitet vlasti na razini Županije da će suradnja sa Županijom se i dalje uspješno nastaviti ako kandidat Božidar Longin ostane župan, " rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Kandidat za župana Božidar Longin u prvom krugu lokalnih izbora na području Grada Paga dobio je 1099 glasova.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK