slusaonica01
livestream01

Radio Pag Konstituirajuca sjednica Gradskog vijeca Grada Paga

U utorak, 8. lipnja s početkom u 13:00 sati održat će se konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Paga. Na dnevnom redu je biranje predsjednika/predsjednice Gradskog vijeća Grada Paga, potpredsjednika/potpredsjednice te protokolarne točke uobičajene na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća.

Na lokalnim izborima održanima 16. svibnja najviše glasova osvojila je koalicija "Zajedno za Pag" u kojoj su Modes, HDZ i NS Reformisti. Kandidat te koalicije za gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanić dobio je 63 posto glasova i pobijedio u prvom krugu. Lista je dobila 62 posto glasova i uvjerljivu većinu u Gradskom vijeću, odnosno devet od trinaest mandata. Uz vijećnike koalicije "Zajedno za Pag", u Gradskom vijeću Grada Paga bit će i po dva vijećnika Nezavisne liste nositelja Daria Graša i liste SDP-a, nositelja Tonija Herende.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK