slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Fabijanic

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao kako se želi riješiti problem s ostacima hotela Bellevue, ali kako je Grad Pag, zbog zakona, u podređenom položaju kada se radi o djelovanju prema tom problemu.
"Mi smo pokušali riješiti problem hotela Bellevue, ali naišli smo na problem, a to je da Grad Pag po zakonu nije nadležan za rušenje ili uređenje okoliša hotela," rekao je gradonačelnik Fabijanić. "Da je Grad Pag nadležan i da smije nešto napraviti, odavno bi to riješili."


Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako će se nakon ljeta razgovarati s vlasnikom hotela Bellevue.
"Odmah poslije ljeta organizirat ćemo sastanak s vlasnikom i ponovno mu ukazati mu na veličinu tog problema za grad Pag. Napravit ćemo sve kako bi se pronašlo neko rješenje, jer ta priča s hotelom Bellevue se mora završiti," rekao je gradonačelnik Fabijanić.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK