slusaonica01
livestream01

WhatsApp Image 2021 10 09 at 19.31.49

Na 9. Prvenstvu jadranskih otoka u stolnom tenisu na otoku Krku Stolnoteniski klub Pag, osvojio je devet odličja, od zlata do bronce u jedanaest kategorija u kojima su se natjecali. U konkurenciji od stotinjak natjecatelja s Korčule, Zlarina, Paga, Raba, Lošinja i Krka, Stolnoteniski klub Pag je predstavljalo 20 natjecatelja u kategorijama od početnika do veterana iznad 60 godina, te je i na ovom 9. Prvenstvu jadranskih otoka, Stk Pag pokazao svoju kvalitetu i konstantan rad, ponajprije s najmlađim dječjim kategorijama, te onda kvalitetan rad u seniorskim i veteranskim kategorijama.


Dobitnici odličja po kategorijama:

ENA PERNAR- početnice, 3.mjesto, bronca
VITA ORLIĆ- najmlađe kadetkinje, 3.mjesto, bronca
IVAN CVITKOVIĆ-najmlađi kadeti, 1.mjesto, zlato
IVAN BULJANOVIĆ-najmlađi kadeti, 2.mjesto, srebro
FABIAN BULJANOVIĆ-najmlađi kadeti, 3.mjesto, bronca
ANTONIJA PARO-VIDOLIN, mlađe kadetkinje, 3.mjesto, bronca
MAJA JOVANOVIĆ-juniorke, 2.mjesto, srebro
DAMIR KOVAČEVIĆ-veterani 40+, 3.mjesto, bronca
DRAGAN CVITKOVIĆ-veterani 40+, 3.mjesto, bronca
FRANE CVITKOVIĆ, pehar za najmlađeg natjecatelja na Prvenstvu..


Cijela ekipa Stk Pag koja je dala sve od sebe na Prvenstvu: Ivan Buljanović, Fabian Buljanović, Vita Orlić, Ivano Cvitković, Ena Pernar, Patrik Kustić, Antonija Paro-Vidolin, Roko Maržić, Mihael Cik, Maja Jovanović, Frane Cvitković, Marko Cik, Tin Fabijanić, Dragan Cvitković, Željko Cik, Božidar Donadić, Gordan Maržić, Željko Senzel, Damir Kovačević, Kristian Smajo.
Ove godine bili smo blizu ne odlaska na 9. Prvenstvo, isključivo zbog ekstremnih vremenskih prilika na našem i kvarnerskom području, ali uz maksimalan angažman voditelja, trenera, ostalih članova kluba te na kraju i roditelja, ipak smo uspjeli sretno stići na otok Krk i ostvariti ovakav izvanredan uspjeh.
U obzir treba uzeti situaciju sa Covid-19 u zadnjih godinu i pol dana, gdje praktički zbog epidemioloških mjera nismo mogli trenirati, što naš uspjeh čini većim.
Veliku podršku kao i na svim našim odlascima na otočna prvenstva dali su nam naši stalni sponzori "Paška sirana", "Solana Pag", Turistička zajednica grada Paga. Na kraju moramo se zahvaliti kao najvećem sponzoru gradu Pagu te gradonačelniku Anti Fabijaniću, koji je i na ovom Prvenstvu bio sa nama na Krku, te koji je prepoznao rad, kvalitetu i konstantne uspjehe našeg kluba te godinama pomažu u realizaciji zahtjevnijih projekata Stk Pag na čemu mu se zahvaljujemo.
Sada ćemo se malo odmoriti, a onda se okrećemo regionalnim natjecanjima i turnirima, naravno ako nam epidemiološka situacija to bude dozvoljavala.

WhatsApp Image 2021 10 09 at 16.37.56

Objava: STK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK