slusaonica01
livestream01

Odlagaliste Sv Kuzam u Pagu

Na temelju Odluke o naknadi za korištenje odlagališta otpada Sv. Kuzam u Pagu, koju je donijelo Gradsko vijeće Grada Paga, jedinice lokalne samouprave koje koriste odlagalište Sv. Kuzam plaćat će Gradu Pagu naknadu po toni odloženog otpada u iznosu od 20 % cijene odlaganja otpada jedne tone miješanog komunalnog otpada određen cjenikom Trgovačkog društva Čistoća Pag, d.o.o. Pag.

Za realizaciju Odluke zadužen je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Prema pojašnjenju gradonačelnika Fabijanića, sredstva koja se dobiju od naplate odlaganja otada na odlagalištu Sv. Kuzam pripast će Gradu Pagu, odnosno uplaćivat će se u gradski proračun. Direktorica Čistoće Pag Ana Bukša rekla je kako, za sada, na odlagalištu Sv. Kuzam miješani komunalni otpad odlaže Općina Povljana jer nema svoje odlagalište, a dijelom i Općina Kolan.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK