slusaonica01
livestream01

Pag Isplata bozicnica umirovljenicima

Gradska uprava Grada Paga obavještava umirovljenike s prebivalištem na području Grada Paga (Pag, Šimuni, Vlašići, Dinjiška, Miškovići) da je u tijeku dodjela novčanog dodatka na mirovinu:


-u iznosu od 200,00 kuna (ukoliko je mirovina do 2.000,00 kuna),
-u iznosu od 100,00 kuna (ukoliko je mirovina od 2.000,01 kune do 3.000,00 kuna).
Socijalno ugroženim osobama od navršenih 60 godina, bez primanja, isplatit će se novčani dodatak u iznosu od 200,00 kn.
Za umirovljenike s područja MO Pag novčani dodatak dijeli se u Kneževom dvoru, a za umirovljenike s područja Šimuna, Vlašića, Dinjiške i Miškovića u prostorijama Mjesnih odbora. Novčani dodatak dijelit će se do 17. siječnja 2022. godine, u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.
Mole se umirovljenici da sa sobom ponesu osobnu iskaznicu i odrezak zadnje mirovine (tuzemna i/ili inozemna), a socijalno ugrožene osobe osobnu iskaznicu i potvrdu porezne prijave te da prilikom dolaska poštuju epidemiološke mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK