slusaonica01
livestream01

Novo urusavanje na ostacima hotela Bellevue

Na dijelu nekadašnjeg hotela "Bellevue" u Pagu došlo je do novog urušavanja dijela konstrukcije. Kako su Radio Pagu javili građani, poslije nedavne olujne bure urušio se dio drvenarije na dijelu nekadašnjeg restorana koji, poput balkona, nadvisuje rubni dio prometnice Prosika-Vodice.

Ostaci hotela "Bellevue" odavno već predstavljaju sanitarni problem, uz to što stvaraju ružnu sliku na jednom od najprometnijih dijelova grada Paga tijekom ljeta. Novo urušavanje dijela drvene konstrukcije kod mnogih izaziva bojazan kako bi se i cijeli taj dio nekadašnjeg restorana mogao urušiti. Radi se, naime, o armirano-betonskoj konstrukciji, a željezo polako propada, uslijed atmosferskih utjecaja. Nekadašnji A i B paviljon hotela "Bellevue" odavno propadaju i urušavaju se, a često služe i kao odlagalište raznog otpada. Međutim, urušavanje konstrukcije koja se nalazi uz prometnicu Prosika-Vodice moglo bi biti opasno za prolaznike, pješake i vozila. Nije poznato jesu li nadležne državne inspekcije na bilo koji način reagirale prema vlasniku ostataka hotela "Bellevue", ma tko bio.


Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK