slusaonica01
livestream01

Josip Portada Pag Uredenje Doma kulture

Pri završetku je druga faza radova na uređenju Doma kulture u Pagu. Uređena je pozornica, strop iznad pozornice, popravljeni su i obojani zidovi, postavljena je vanjska stolarija. Za drugu fazu radova na uređenju Doma kulture, Grad Pag i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU potpisali su ugovor vrijedan 100.000 kuna. Na 100.000 kuna koje je uložilo ministarstvo, Grad Pag je uložio dodatnih 100. 000 kuna.

U drugoj fazi radova, uredit će se i fasada. Grad Pag će se, za daljnje uređenje Doma kulture, natjecati za sredstva EU kako bi se postavila pomična pozornica, uredila stropna konstrukcija, postavila scenska rasvjeta i ozvučenje. U planu je i promjena stolica. U prvoj fazi uređenja Doma kulture promijenjen je krov.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK