slusaonica01
livestream01

Rukometni klub Pag Treninzi za odrasle

Rukometni klub Pag je, u svojem je sportskom djelovanju, napravio novi iskorak. Kako izvješćuju iz kluba, uskoro će početi treninzi rukometa i odbojke za odrasle. Treninzi će se održavati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag.

Treninge odbojke za odrasle vodit će trener Toni Galić, pomoćna trenerica Marina Čemeljić i tajnica udruge Fortuna Majda Reč. Treninge rukometa vodit će trenerica Nikolina Prtorić i pomoćnice, tajnica udruge Anđela Paladina i član uprave Nenad Paro.
Prvi trening rukometa za odrasle bit će u petak, 1. travnja od 20:00 do 21:00 sat. Prvi trening odbojke za odrasle bit će u utorak, 29. ožujka, od 21:00 do 22:00 sata.
"Prvi trening ujedno će biti prvo druženje, upoznavanje i sastanak sa zainteresiranima za treninge odbojke i rukometa za odrasle," navode u RK Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK