slusaonica01
livestream01

Predstavljanje knjige don Sime Zubovica

Don Šime Zubović, svećenik salezijanac iz mjesta Zubovići na otoku Pagu je u programu Radio Paga predstavio svoju novu knjigu "Glasi vrimena (otok u meni)". Riječ je o djelu u cijelosti pisanom rodnim mu govorom Zubovića u kojem je objavljeno više od 150 pjesama, kraćih pjesničkih formi i jedan kraći prozni ulomak. Don Šime Zubović je najavio i predstavljanje knjige u okviru kulturne ljetne večeri u Zubovićima 6. kolovoza.

Don Šime Zubović je nekadanji ravnatelj, profesor i pedagog Salezijanske klasične gimnazije u Rijeci te dobitnik posebnoga priznanja za doprinos očuvanju povijesnoga i kulturnoga nasljeđa Barbata. Poznat je po Rječniku govora sela Zubovića na otoku Pagu iz 2019. godine. Predstavljanje knjige održat će se u okviru kulturne ljetne večeri u Zubovićima 6. kolovoza.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK