slusaonica01
livestream01

Ostaci hotela Bellevue u Pagu

Prema, za sada, neslužbenim informacijama, hotel "Bellevue" u Pagu je u postupku prodaje.

Na temelju bankovnog ugovora, novi vlasnik hotela "Bellevue" postala je Agram banka sa sjedištem u Zagrebu koja je odmah pokrenula postupak prodaje. Navodno su bila tri zainteresirana kupca, a Agram banka s jednim od njih vodi ozbiljne pregovore o prodaji hotela. O tome se Agram banka za sada službeno nije oglasila. Upitali smo gradonačelnika Grada Paga Antu Fabijanića kakav je njegov stav o prodaji hotela "Bellevue".
Gradonačelnik Fabijanić je rekao: "Imamo informaciju da je Agram banka u vlasništvu hotela, ali nemamo podatke o prodaji, tako da o tome mogu reći samo to da je prodaja hotela dobra vijest za sve u Pagu. Godinama smo pokušali pokrenuti postupak rušenja hotela koji je u jako lošem stanju i veliki je problem. Nažalost, Grad Pag u tome nema nadležnosti, tako da se nije moglo mnogo napraviti. Zato je jako dobro što bi se uskoro mogao pojaviti novi vlasnik hotela."
Nekretnina hotel "Bellevue" u Pagu izgrađena je na površini od 10. 000 m2, a sastoji se od zgrade s četiri odvojena paviljona, pripadajućeg dvorišta, restorana i parkirališta. Hotel je počeo raditi na ljeto 1968. godine.

 

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK