slusaonica01
livestream01

Djeca iz VZG Krizevaca u posjeti DVD u Pag

U Pagu se od 29. kolovoza do 5. rujna održava prvi susret djece VZG Križevaca i DVD-a Pag u svrhu edukacije i druženja vatrogasnog podmlatka. Djecu će se, tijekom boravka, upoznati s pojmom vatrogastva te s opremom i načinom rada DVD-a i JVP-a Pag. Cilj je, kroz edukacijsko-zabavni program, djecu zainteresirati i motivirati za područje vatrogastva. Uz dnevna kratka predavanja o vatrogasnoj djelatnosti i radu, djeca će imati prilike raditi sa brentačama i sudjelovati u pokaznim vježbama JVP-a Pag.

Nakon cjelotjednog učenja i uvježbavanja održat će se i prigodno završno natjecanje. Kroz dan, osim u vatrogasnim aktivnostima, djeca sudjeluju i u drugim aktivnostima te igraju razne igre poput nogometa, graničara i drugih interaktivnih igara. Cilj susreta je, kroz igre i druženja, međusobno upoznati djecu s Križevačkog područja te ih upoznati s prijateljima s otoka Paga, zbližiti ih, naučiti kako surađivati te biti odgovorni i tolerantni jedni prema drugima. Kako bi doprinijelo ovom susretu, društvo Pag turizam d.o.o. je voditeljima i djeci dalo na korištenje veliki nogometni teren na Julovici kako bi im omogućili nesmetanu igru i zabavu.
"Djeci i edukatorima želimo dobru zabavu i ugodan boravak u Gradu Pagu!," navode u DVD-u Pag.


Objava organizatora

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK