slusaonica01
livestream01

Na Pag dolazi karavana skupocjenih vozila

Konvoj skupocjenih vozila tijekom vikenda posjetit će otok Pag, a u konvoju će, među ostalim, biti i Mate Rimac, koji će se SOC-ovu konvoju pridružiti svojim proizvodnim primjerkom Nevere. Konvoj će krenuti iz Zagreba, proći će Velikom Goricom, doći će do Paga i Šibenika, nakon čega će se vratiti u Zagreb.

U konvoju će biti šezdeset najprestižnijih, skupocjenih vozila iz svijeta Lamborghinija, Bugattija, Paganija, Ferrarija koja će se, prije početka vožnje po Hrvatskoj, predstaviti ispred zagrebačke katedrale u sklopu manifestacije "Supercar Owners Circle Croatia 2022". Na vožnju od gotovo 1000 kilometara po Hrvatskoj krenut će 60 automobila iz 22 zemlje, čija je ukupna vrijednost oko 1,156 milijardi kuna. Mate Rimac je najavio da će se Bugatti predstaviti vlasničkim primjercima svakog pojedinog modernog proizvodnog modela, uključujući La Voiture Noire, nekoliko modela Centrodieci i Divo.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK