slusaonica01
livestream01

Krizni put u Starom gradu

U sjedištu gradske uprave Grada Paga održan je sastanak na kojem su bili gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić sa suradnicima, kipar Tomislav Kršnjavi i paški župnik don Božo Barišić. Tema razgovora bila je uređenje Križnog puta u Starome gradu.


"Stari grad je Marijansko svetište koje svima u Pagu puno znači. To područje želimo obogatiti novim sadržajem, a to je Križni put. S kiparom Kršnjavijem smo razgledali mjesta na kojima bi se postavile pojedine postaje Križnog puta. Smatram da će Križni put dati dodatnu vrijednost našem Marijanskom svetištu," rekao je gradonačelnik Fabijanić za Radio Pag.
Križni put bi se trebao postaviti od Stare Jelene do Staroga grada, a u planu je postavljanje dijela postaja Križnog puta u podnožju brda iznad crkve Marijinog Uznesenja.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK