slusaonica01
livestream01

Gradonacelnik Ante Fabijanic posjetio je osnovnu skolu u Pagu

Prvog dana nastave, Osnovnu školu Jurja Dalmatinca Pag posjetio je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić koji se u školi susreo s ravnateljicom škole Željkom Zubović, a nazočna je bila i Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga. Gradonačelnik Fabijanić je pozdravio djelatnike škole i učenike.


Gradonačelnik Fabijanić je za Radio Pag rekao: "Drago mi je što su ove godine u prvi razred upisana 22 prvašića i da je u školi sve više djece. Mi u dogovoru sa školom iduće godine kroz ljeto idemo na dodatno uređenje još dva kabineta. Od 2018. godine do danas škola je u fazama uređena, omogućen je jednosmjenski rad i ona je na europskoj razini. Grad Pag će opet sufinancirati roditeljima radne bilježnice u određenom iznosu, a obavijest o tome bit će idući tjedan."

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK