slusaonica01
livestream01

Prvi dan nastave u OS Jurja Dalmatinca Pag

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu, u školskoj godini 2022./2023., u prvi razred upisana su 23 učenika u Pagu, 3 učenika u Povljani i 2 učenika u Dinjiškoj. U matičnoj i područnim školama OŠ Jurja Dalmatinca ukupno je upisano 230 učenika.


U prigodi prvog dana nastave, Željka Zubović, ravnateljica OŠ Jurja Dalmatinca Pag je rekla: "Danas je školsko zvono označilo početak nove školske avanture. Učenici matične škole su ušli u obnovljene učionice, u kojima će se, nadam se, osjećati ugodno. Vjerujem da su svi odmorni i spremni za izazove koje pred njih postavlja novi razred i da će svatko pronaći put do uspjeha koji će u konačnici rezultirati trajnim znanjima. Posebno pozdravljam naše najmlađe učenike, prvašiće, koji ulaze u, njima još uvijek nepoznatu avanturu, a kojima su, prigodnim programom, dobrodošlicu izrazili njihovi stariji prijatelji i učiteljica. Učenike u područnim školama dočekale su njihove učiteljice pa su svi zajedno krenuli u nove pustolovine. Učiteljima i roditeljima također želim uspješno putovanje školskom godinom 2022./2023. Sretno nam svima!"

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK